Яку рибу найпростіше готувати?
Найбільш смачні страви виходять з хека та морського окуня. Також варто брати скумбрію, ставриду, палтуса, сайру, кефаль, камбалу, тунця, вугра. Найніжніше запечене м'ясо у горбуші, лосося та тріски. Їх непросто зіпсувати, тому ці сорти – гарний вибір для кулінарів-початківців.Jun 23, 2021
Найдешевшою рибою в магазинах є свіжоморожені хек, мінтай, палтус, пікша, тріска та подібні до них.
Найпопулярніші страви – сьомга, тріска, форель чи палтус, приготовані на пару. Якщо тушка повністю відварюється, то час приготування збільшується. Частіше всього варять порційні шматочки. Можна відварити будь-яку морську рибуале доведеться робити особливий бульйон, якщо вона має специфічний запах.
Найкращі види риби для смаження З річкової риби: щука, річкова форель, карась, окунь, сом, плітка. З морської риби – Камбала, хек, мінтай, тріска. Взагалі всяку рибу можна, можливо смажитиякщо знати деякі нюанси процесу смаження: заморожену рибу можна розморожувати лише за кімнатної температури.