Яку сіль найкраще вживати в їжу?
Гімалайська сіль (галіт) вважається найчистішою та насиченою корисними мінералами та мікроелементами. Існує кілька відтінків гімалайської солі – білий, рожевий та темно-рожевий, практично чорний.
Трохи більше користі і менше шкоди можна отримати за вживанні гімалайської (рожевої) та чорної солі, а також морський. Але не більше 5 г на добу.
Гімалайська сіль Вважається найчистішою на землі, містить близько 84 мінералів та мікроелементів, таких як кальцій, магній, мідь, залізо, йод. Гімалайська сіль буває двох видів: рожева та чорна.
Ні. І морська, і звичайна сіль – Це хлорид натрію. Морська часто дорожче звичайноюАле це не означає, що вона корисніша: просто її важче отримати. Морську сіль випарюють з морський води, а кам'яну добувають у родовищах (сольові відкладення виникли дома древніх морів, перетворилися на солоні озера).