У чому замочити рибу, щоб прибрати запах?

Вам знадобиться кілька лимонів та вода. Залийте очищену і випатрану риби водою і додайте туди сік 2-3 лимонів. Ретельно перемішайте та приберіть у холодильник на 2-3 години. Після цього рибу необхідно промити і можна приступати до приготування.26 Mar 2021

А тепер поради: година-півтора вимочувати рибу у міцному чорному чаї (заварці) або розчині оцту 7% (1:1) з водою зробити концентрований розчин води із сіллю. Вимочити у ньому півгодини і добре промити тушку

Покладіть рибу у крижану воду та залиште на 4-5 хвилин; додайте в холодну воду кілька крапель оцту чи горілки. Вони теж чудово поглинають сторонні запахи.

Іноді, щоб позбутися від запаху тини, досить просто промити рибу під проточною водою. Якщо збираєтесь рибу смажити, є такий спосіб: молоко змішайте у пропорції 2:1 з водою, злегка підсоліть, залийте цим розчином очищену рибу – Філе зі шкірою або стейк, і потримайте 8-10 годин у холодильнику.

loading
×