Яка фунчоза найкраща?

Якісна фунчоза має білий колір із ледь помітним сіруватим відтінком, але при цьому локшина обов'язково напівпрозора.. Поверхня локшини гладка, і незалежно від товщини вона дуже крихка та ламка. Оскільки фунчоза виготовляється тільки з бобової води, у складі не повинно бути жодних інших інгредієнтів.

Як визначити справжню фунчозу? Для приготування будь-якої страви з локшиною дуже важливо придбати натуральну фунчозу, тобто зроблений з крохмалю бобів мунг. Якщо при закипанні води локшина незабаром стає прозорою і не біліє, то це справжня фунчоза.

Шкода фунчози При надмірному використанні фунчози, особливо з гострими наповнювачами, можуть виникнути проблеми із травленням, тяжкість у шлунку та надмірне газоутворення. З обережністю слід вводити до раціону фунчозу тим, хто має різні реакцію бобові.

Для нормальної роботи ШКТ його робить корисним і відсутність глютену. Фунчоза з усією своєю користю до того ж є продуктом, систематичне вживання якого позитивно позначається на красі волосся, гладкості шкіри та міцності нігтів. Це робить його одним із важливих компонентів раціону сучасної жінки.

loading
×